Ons idee

Bas stond voor het eerst op een Sup in Griekenland, Sander surfde in Australië. In juni 2020 zaten Bas en Sander op het terras bij JAXX Marina aan de Tilburgse Piushaven. "Dat moet toch ook in de Piushaven kunnen?" Watersport Piushaven was geboren.
Scroll Down

Suppen in de Tilburgse Piushaven

De restaurants waren net weer open in juni 2020. De corona epidemie had ervoor gezorgd dat restaurants en bars verplicht dicht moesten voor klanten. Bas en Sander zaten ‘s avonds op het terras bij JAXX Marina te sparren. Het was geen bierviltje maar een kladblok waar het idee van Watersport Piushaven is ontstaan.

Oude herinneringen werden opgehaald. Sander woonde een tijdje in Australië en studeerde er. Zo kwam hij in aanraking met surfen. Bas zeilde in Griekenland en stond geregeld op een supboard. “Dit moet toch hier ook kunnen? Op je supboard door de Piushaven! En dan betrekken we de restaurants erbij en de activiteit kun je met voldoende afstand uitvoeren, zeker belangrijk in deze coronatijd.”

Bas en Sander, beide twee jonge ondernemers in Tilburg, gingen aan de slag. Een makkelijk online reserveringssysteem, de juiste supboards en een gezellige levendige haven. Watersport Piushaven kon van start.

Bas van der Werf

Bas (1996) is oprichter van HalloLex en mede-oprichter van Watersport Piushaven.

Sander Berendsen

Sander (1994) is oprichter van SB Supply en mede-oprichter van Watersport Piushaven.

Back to top